Komuniteti Social Pyetje dhe Përgjigje

Faqja e pyetjeve dhe përgjigjeve e krijuar për të ndihmuar njëri-tjetrin:
Për të kërkuar, për të mësuar, për të ndarë, për tu rritur.

Merr informacion

Nëpërmjet temave tona të forumit

Komento dhe kthe përgjigje

Ndërvepro me përdorues të tjerë

Të gjitha Temat

2 Tema

0 Shpërndarje
0 Përgjigje
12 Shikime
Test Gjuhe

Test

1644329075_man.png
Opened 2 vjet më parë
0 Shpërndarje
0 Përgjigje
12 Shikime
Biomet detare: karakteristikat, llojet, flora, fauna

Ato janë zona oqeanike që paraqesin karakteristika fizike dhe biologjike të ngjashme me njëra-tjetrën, duke grupuar ekosisteme të ndryshme. Ato karakterizohen nga p&eu...

1644329075_man.png
Opened 2 vjet më parë

Shfaqur 1-10 rezultate prej 2 temave